“Zodat jij het veilig zelf kan”

.

Je bent op zoek naar een leuke koopwoning maar wilt niet teveel betalen voor je hypotheek. Helemaal zelf doen zonder advies is goedkoop, maar kies je dan wel de beste hypotheek? Krijg je er over een paar jaar geen spijt van?

Wat als je het ‘zelf doen’ zou kunnen combineren met de zekerheid van een goede keuze? Dat je weet dat je de beste hypotheek kiest omdat je precies weet wat je nodig hebt?

Dat kan door je doe-het-zelf hypotheek af te sluiten met mijn begeleiding. Ik geloof dat iedereen, met een beetje hulp, prima zelf z’n hypotheek kan afsluiten. Vooral als je je eerste woning koopt en geen complexe financiële situatie hebt.

Gina Kingma

Waarom doe ik dit?

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben in de financiële wereld, heb ik me gespecialiseerd in begeleiding bij doe-het-zelf hypotheken. Ik vind het belangrijk dat je écht begrijpt wat je doet als je financiële keuzes maakt. En zeker bij zo’n belangrijke keuze als die van je hypotheek.

In het verleden heb ik zelf ook niet altijd slimme financiële keuzes gemaakt. Ken je de woekerpolis? Ik had er 3 afgesloten. Maar natuurlijk heetten ze toen nog geen woekerpolis. Anders had niemand ze afgesloten. Ik had me laten verleiden door aantrekkelijke rendementen, zonder me te verdiepen in wat ik nu eigenlijk afsloot. En iedereen sloot ze af, dus het zou wel goed zijn, toch? Niet dus, een wijze maar vooral dure les. Het heeft me duizenden euro’s gekost.

Door deze dure les heb ik besloten om niets meer af te sluiten wat ik niet 100% begrijp. Ik ben veel gaan leren over financiën en ben inmiddels gecertificeerd Financieel Planner en gediplomeerd Hypotheekadviseur. En nu help ik anderen om hun financiën ook te begrijpen zodat ze slimme keuzes kunnen maken.

Ik wil voorkomen dat de doe-het-zelf hypotheek de nieuwe woekerpolis wordt. Dat je niet een doe-het-zelf hypotheek afsluit voor de lage kosten zonder dat je weet welke hypotheek het beste bij jou past. Een woekerpolis is weggegooid geld, maar een verkeerde hypotheek kan je uiteindelijk tienduizenden euro’s extra kosten. En dat hoeft niet.

Gina Kingma privé

Als klein kind vond ik geld al heel interessant. Ik had spaarpotjes voor van alles en nog steeds heb ik spaarpotjes om mijn doelen te bereiken. Maar na 20 jaar in de financiële wereld heb ik wel slimmere dingen geleerd om met m’n geld te doen dan sparen. Ons huis is bijna afbetaald en m’n pensioen is geregeld. Nu houden we geld over om onze drie kinderen te laten studeren. Weten dat dit allemaal goed geregeld is geeft me veel rust.

Na het werk ontspan ik graag op de rug van een paard. En helemaal top wordt het als mijn dochter en ik samen een buitenrit maken in de bossen.

.

100% onafhankelijk

Ik kies er bewust voor om zelf geen financiële producten te verkopen. Zo blijf ik echt onafhankelijk en heb ik 100% focus op jouw belang. Ik vertel je welke kenmerken jouw ideale hypotheek heeft. En jij zoekt vervolgens zelf de hypotheek uit met de laagste rente die al deze kenmerken heeft.

gediplomeerd hypotheekadviseurFFP keurmerk