beslisboom doe-het-zelf hypotheek

De doe-het-zelf hypotheek is voordelig, maar niet voor iedereen geschikt. In sommige situaties is het echt verstandiger om de hulp van een hypotheekadviseur in te schakelen. Maar vaak kun je het prima zelf doen, of met begeleiding. Deze beslisboom helpt je om te kiezen wat voor jou het beste is.

Hoe werkt de beslisboom?

Doorloop de onderstaande beslisboom en ontdek of jouw situatie geschikt is voor een doe-het-zelf hypotheek (met of zonder begeleiding). Onder de beslisboom lees je welke actie je kunt ondernemen bij de verschillende uitkomsten.

NIET zelf afsluiten

Komt uit de beslisboom dat een doe-het-zelf hypotheek niet geschikt is voor jou? Dan kun je beter op zoek gaan naar een hypotheekadviseur die jou adviseert en begeleidt bij de hypotheekaanvraag. Op de site van de Consumentenbond vind je een goed overzicht van de adviseurs in jouw buurt.

MET BEGELEIDING zelf afsluiten

Blijkt uit de beslisboom dat een doe-het-zelf hypotheek wel bij je past, maar alleen met begeleiding? Kijk dan naar de verschillende vormen van begeleiding die ik aanbied.

Als je al best veel weet van hypotheken dan is het ebook “De 10 duurste fouten bij je doe-het-zelf hypotheek” misschien voldoende.

Als je nog wat meer hulp nodig hebt, dan kun je kiezen voor een online training. In de training leer je alles wat je moet weten om zelf de beste hypotheek uit te kiezen.

De meest uitgebreide vorm van begeleiding is het persoonlijke gesprek waarin je precies te horen krijgt welke doe-het-zelf hypotheek voor jou het beste is.

Zoals je ziet is er voor iedereen een begeleiding die goed aansluit bij de persoonlijke situatie. Hier vind je meer informatie over de verschillende vormen van begeleiding.

WEL zelf afsluiten

Komt de beslisboom uit op wel zelf afsluiten? Dan kun je meteen aan de slag met het zoeken naar de beste doe-het-zelf hypotheek voor jou. In het overzicht met alle aanbieders van doe-het-zelf hypotheken vind je snel en gemakkelijk de voordeligste aanbieder.